Menu

Kalle Rovanperä

Rallikuski Kalle Rovanperä kiinnitettiin joulukuussa 2017 Skodan WRC2-tehdastalliin. Sitä ennen Kalle oli vuoden 2016 Latvian yleisen luokan mestari ja vuoden 2015 R2-luokan Latvian mestari. Tallivalinta on Rovanperälle looginen, sillä Skoda WRC2-tehdastallilla on hallussaan komea rallihistoria; viisi huikeaa mestaruutta ja kahdeksan tehdaskuljettajaa. Lisäksi Skodalla on hallussaan useita suomalaiskuljettajien tuomia rallimestaruuksia, kuten WRC2, SWRC, IRC, eli Intercontinental Rally Challenge sekä kaksi Euroopan mestaruutta. Ensimmäisen kerran Skodalla ajaessaan Rovanperä oli vasta 15-vuotias, mutta silti Jyväskylän Puuppolasta kotoisin oleva Kalle saapui minuutin voittomarginaalin turvin ykkösenä ruutulipulle.

Isän verenperintö geeneissä

Kalle on suomalaisen ralliautoilijan Harri Rovanperän poika. Isä ja poika ovat ajaneet jopa toisiaan vastaan Skodan leikkimielisessä kisassa, tai tarkemmin sanottuna kyseisten ajoneuvojen testiajossa. Ajo tapahtui Skodan testiradalla Tshekin Böömissä ja esittelyssä olivat kahden eri aikakauden ralliskodat. Kalle on kilpaillut Skoda Fabia R5 -autolla vuodesta 2016 lähtien, kun taas isä Harri kilpaili 2006 Skoda Fabia WRC -autolla rallin MM-sarjassa. Harri on aina tiennyt rakastavansa rallia ja ohjannut myös poikansa harrastuksensa pariin. Kalle tekeekin uraa määrätietoisesti ammattilaisen ottein. Molemmat ovat Skoda-miehiä henkeen ja vereen.

Korsikan asfaltilla

Nuori rallikomeetta Kalle Rovanperä palasi rallin MM-sarjaan pienen tauon jälkeen perjantaina 30.03.2019. Skoda ilmoitti Rovanperän upouuteen WRC2 Pro -luokkaan, jossa on Kallen lisäksi ainoastaan yksi kuljettaja. Kalle haluaa ajaa kisan ilman yhtäkään virhettä ja tuoda tallille ykköspisteet. Rovanperä on nyt ensimmäistä kertaa mukana 10 000 mutkan rallissa Korsikalla. Kallelle Korsikan ralli on upea elämys ja hän haluaa valmistautua ralliviikonloppuun mahdollisimman hyvin. Tämä onnistuu varmasti, onhan Kallella oma uskollinen fanijoukkonsa ja isä Harri, joka on tukenut Kallen lupaavaa uraa alusta asti.

Nuori rallilupaus

Ei ihmekään, että Kalle Rovanperän tuntevat kaikki rallia seuraavat. Kalle tähtää luonnollisesti maailmanmestaruuteen, johon hän tuntee yltävänsä noin kolmen vuoden kuluttua. Käytännössä taistellessaan maailmanmestaruudesta Kallella on ikää silloin vasta noin 20 vuotta. Nuorella miehellä on luja tahto ja hyppysissään taito menestyä. Kun Kalle tarttuu rattiin, auto suuntaa minne Kalle tahtoo. Rovanperä on erittäin kilpailuhenkinen, ja nälkää menestykseen riittää. Mies etenee urallaan oman tahtiinsa, mutta pitää kirkkaana mielessä, että jonakin päivänä juuri hän on lajin paras kaikkialla maailmassa.

Kalle Rovanperä on huippukunnossa

Kuten kuka tahansa rallikuski, Kalle haluaa olla kaikkein nopein jokaisessa tilanteessa. Huippukunto ei tule kuitenkaan tule itsestään, joten Kalle hiihtää, juoksee, ajaa moottorikelkalla ja käy kuntosalilla. Kalle saa iloa liikkumisesta ja tietää, että pyrkiäkseen maailmanmestariksi sekä parhaan ajokunnon säilyttääkseen myös kehon pitää olla kunnossa. Vauhti kulkee luonnollisesti verenperintönä, mutta lajissa jaksaminen ei tule milloinkaan itsestään. Monesti Kallen vapaa-aika kuluu parhaalla mahdollisella tavalla, eli treenaamalla työtään silmällä pitäen. Rallikuljettajana oleminen kulkee päivittäin Kallen mukana arjessa silloinkin, kun hän tekee jotakin muuta.

Sponsorit

Harri-isän lisäksi Kallella on muita nimekkäitä sponsoreita. Kalle on ns. ”Red Bull -urheilija”, ja Red Bullin antamat siivet näkyvätkin vauhdikkaassa menossa. Tavoitteena on tehdä maailmasta nopeampi paikka aina yksi ralli kerrallaan. Kallen tukijoihin kuuluvat myös JH-Centerin Jouko Heinonmäki, Italian Peugeot-talli ja lukuisat fanit, jotka seuraavat miehen menestystä sosiaalisessa mediassa. Hyvät taustajoukot ja yhteistyökumppanit tukevat Rovanperään uraa, ja ovat muuttaneet harrastuksen työksi.

Hyvä rallikuljettajan ominaisuudet

On päivänselvää, ettei kaikista meistä olisi ralliajajaksi. Menestynyt kuljettaja tarvitsee tiettyjä ominaisuuksia fyysisen harjoittelun lisäksi. Ralli tarjoaa monipuolisilla poluillaan runsaasti vauhtia ja vaarallisia tilanteita, joten yksi välttämätön ominaisuus on hyvä paineensietokyky. Kalle kertoo pystyvänsä ajamaan ja hallitsemaan auton liikkeet tilanteessa kuin tilanteessa.

Kuljettajana Kalle myöntää kuitenkin, ettei aina pysy ratin takana rauhallisena. Rallikuski saa myös suuttua itselleen, jos jokin ajosuoritus on ollut huono. Skarppi kuljettaja ja parempi tulos kulkevat käsi kädessä. Huippukuskikin voi parantaa tarvittaessa omia suorituksiaan.

Kokemus tuo varmuutta ajamiseen

Kalle on aina tiennyt, että ralli saattaisi olla hänelle lajina juuri oikea ja niin hän on myös käytännössä osoittanut. Kokemusta tulee lisää jokaisen harjoituksen ja osakilpailun jälkeen, mikä luonnollisesti vahvistaa lisää itseluottamusta. Kalle tietää, että rallimaailman ovet aukeavat ajokokemuksen hankkimisella, omiin kykyihin uskomisella ja sopivan ajotyylin löytämisellä. Kokemus on tärkein, sillä jokainen osakilpailu rallireitteineen ja polkuineen on aina erilainen. Rallia ajetaan erilaisissa maastoissa tiukan aikataulun siivittämänä. Kallen monipuoliset ajotaidot on huomattu alusta asti kaikkialla rallimaailmassa.

Ensimmäisiä Kalle Rovanperän kyvyt huomanneita urheilijoita oli oman isän ohella Tommi Mäkinen. Toyotan tallipäällikkö Tommi Mäkinen pani merkille Kallen ajotaidot jo hyvin varhain ja antoi Kallelle mahdollisuuden kokeilla Yaris WRC -menopeliä. Jokainen auto ja jokainen ralli ovat tuoneet Kallelle kuljettajana jotakin uutta. Jokainen kilpailu on elämys, joka entisestään antaa Kallelle tarvittavaa energiaa jatkaa rakastamansa lajin parissa.

Kalle toimii urallaan loistavana esimerkkinä kaikille niille nuorille, jotka haaveilevat rallikuljettajaksi ryhtymisestä. Kalle tietää, että rallissa ei ole koskaan tylsää päivää, vaan jokainen päivä lajin parissa on ainutlaatuinen.

ID: ensetralli.fi_11

Esapekka Lappi, rallin MM-sarjan suomalaiskuljettaja

Citroënin tehdastallissa ajaa rallin MM-sarjaa vuonna 2019 huippukuljettaja Suomen Pieksämäeltä, Esapekka Lappi. Tutustu!

Esapekka Lappi – tie rallimaailman huipulle alkoi karting-radoilta

Esapekka Lappi on syntynyt Pieksämäellä 17. tammikuuta 1991. Tällä hetkellä 28-vuotias Lappi aloitteli kilpa-autoilijan uraansa jo 6-vuotiaana karting-auton ratissa. Tuolloin Lapin esikuvana toimi hänen vanhempi veljensä, jonka jalanjälkiä hän halusi seurata. Karting-radoilla alkoikin kulua sitten aikaa yhä enemmän ja enemmän, lopulta hän vietti kartingissa uransa ensimmäiset 10 vuotta ajaen sinä aikana muun muassa myös toisen nuoren suomalaisen rallihuipun, Teemu Sunisen, kanssa tallikavereina.

Kuten monet muut nuorukaiset, myös Esapekka Lappi haaveili ajavansa jonain päivänä huippuautoa ja työskentelevänsä Formula 1-kuljettajana. Haave ei toteutunut, mutta Lappi on myöhemmin kertonut olevansa tyytyväinen siihen, miten hänen uransa lopulta kehittyi. Lapin karting-ura huipentui lajin korkeimmalla tasolla ajettuun SM-kultaan vuonna 2007. Hän ehti kilpailla kartingissa myös EM-tasolla.

Hyvästä menestyksestään huolimatta Lappi lopulta jätti rata-autoilun, jossa ei pystynyt näkemään itselleen tulevaisuutta. Laji osoittautui suhteettoman kalliiksi, kun taas rallissa oli Lapin mielestä paremmat mahdollisuudet ajaa itsensä huipulle pienemmillä kustannuksilla. Ralli saa myös alempia rata-autoluokkia enemmän näkyvyyttä ja sen myötä myös sponsoreiden saaminen on helpompaa. Lappi katsoo kuitenkin, että hänen karting-urastaan saattaa olla jonkin verran hyötyä myös nykyisin; tietyn tyyppisissä ralleissa karting-kokemus helpottaa esimerkiksi teiden lukua nuotituksessa ja nopeuttaa oikeiden ajolinjojen löytämistä rallin alkuvaiheessa.

Ralliuransa alussa Lappi pystyi myös hyödyntämään aiempaa kilpailukokemustaan saaden sitä kautta kilpakumppaneihinsa nähden psyykkisellä puolella etua. Hän oli myös jo tottunut ajamaan kilpaa paineen alla. Nykyään Lappi ajaa niin kuumassa seurassa, että tällaisia etuja ei luonnollisesti enää ole.

Ralliura kehittyy kansallisella tasolla

SM-tasolla Esapekka Lappi aloitti kilpailemisen vuonna 2010 osallistuen kaksivetoisten autojen SM2-luokkaan. Ensimmäisellä kaudella Lapin tavoitteena ei vielä ollut sijoittuminen mitaleille mutta menestys yllätti miehen itsensäkin ja hän sijoittui lopulta sarjassa kolmanneksi dramaattisten vaiheiden jälkeen. Lapilla oli ennen sarjan viimeistä osakilpailua, Hyvinkäällä ja Riihimäellä ajettua SM Finnsco-rallia, mahdollisuudet ottaa jopa sarjan kakkossija.

Lappi johti SM2-luokkaa ensimmäisen päivän jälkeen ja ajosuoritustensa mukaan olisi sijoittunutkin sarjassa kakkoseksi mutta rallin viimeistä edellisen erikoiskokeen aikatarkastusasemalla tehdyt kielletyt huoltotoimenpiteet muuttivat tilanteen. Vaikka Lappi hylättiin, sijoittui mies hylkäämisestä huolimatta sarjan kolmanneksi. Seuraavana vuonna Lapilla oli myös teknisiä ongelmia ja hän jäi sarjan neljänneksi. Vuosi 2012 oli sitten Lapille täysosumakausi; uusi menopeli, nelivetoinen Ford Fiesta, toi Lapille ja hänen kartturilleen Janne Fermille SM1-luokan mestaruuden.

Kansainväliset rallipolut kutsuvat

Esapekka Lappi voitti rallin Suomen mestaruuden vuonna 2012 täysin ylivoimaisesti voittaen kaikki osakilpailut, joita oli yhteensä seitsemän. Kaikkiaan 50 erikoiskokeesta Lappi voitti peräti 35 ja ero sarjassa toiseksi ajaneeseen Juha Saloon oli kauden päätyttyä 48 pistettä. Lappi kuului tuolloin Driver Academyyn eli AKK:n huippuvalmennustiimiin mutta sai myös kansainvälistä tukea; Erik T. Veiby Norjasta tarjosi hänen käyttöönsä norjalaisen Henning Solbergin entisen S2000-luokitellun Fordin. Lokakuussa 2012 Lappi kävi voittamassa Puolassa ajetun ja rallin Euroopan mestaruussarjaan kuuluneen Puolan rallin. PrintSport Racing -tallissa ajanut Lappi ajoi ensimmäisen MM-rallinsa Citroënilla Jyväskylässä vuonna 2011. Heinäkuun lopulla ajettu Neste Oil Rally Finland oli vuoden kahdeksas osakilpailu, johon osallistui myös muuan Kimi Räikkönen. Esapekka Lapin kansainvälinen menestys antoi vielä tuolloin kuitenkin odottaa itseään.

Vuodet Skodan tehdastallin kuljettajana

Vuodeksi 2013 Esapekka Lappi siirtyi Skodan talliin tehdaskuljettajaksi ja osallistui World Rally Championship-2 eli WRC-2 -sarjaan, joka ajetaan varsinaisen MM-sarjan oheisluokkana. WRC-2 -sarjassa ajetaan samat erikoiskokeet kuin muissakin MM-sarjan kilpailuissa. Lapin ajopelinä oli Skoda Fabia S2000. Hän osallistui ensimmäisenä Skoda vuotenaan vain kolmeen osakilpailuun, joista Portugalin rallissa hän kuitenkin otti voiton WRC-2 -luokassa sijoittuen samalla myös MM-sarjan pisteille yleisen luokan 10 sijallaan. Kokonaispisteissä Lappi oli vuoden 2013 WRC-2 -sarjan 16. Vuonna 2014 oli vuorossa rallin EM-sarjan valloitus. Lappi ja Ferm ajoivat sarjan mestareiksi voittaen kolme osakilpailua.

Kuriositeettina voitaneen todeta, että EM-tittelin lisäksi Lappi pokkasi sarjasta myös niin sanotun asfalttimestarin pokaalin, joka on yksi kolmesta jaossa olleista erikoispalkinnoista eri ajoalustoilla kunnostautuneille kilpailijoille.

Siirtyminen Skodalta Toyotalle

Skodalla Lappi ajoi vielä vuosina 2015 ja 2016 saavuttaen menestystä WRC-2 -sarjassa, jonka lopulta voitti vuonna 2016 sijoituttuaan edellisenä vuonna pronssille. Osakilpailuja kertyi yhteensä 16 kpl ja niissä Lappi keräsi myös 20 MM-pistettä. Vuodeksi 2017 pestasi Toyota Gazoo Racing -talli Esapekka Lapin kuljettajakseen. Tallipäällikkönä oli tuttu mies kaikille rallin seuraajille; Tommi Mäkinen, jonka urasta löytyy sivustolta erillinen artikkeli.

Toyota palasi takaisin MM-sarjaan kaudeksi 2017 kolmen suomalaiskuljettajan voimin; Lapin lisäksi tallissa ajoivat Jari-Matti Latvala ja Juho Hänninen. Lappi ajoi niin sanottuna kolmoskuljettajana, eikä ajanut vielä 2017 täyttä MM-sarjaa mutta onnistui kuitenkin ottamaan uransa ensimmäisen MM-osakilpailuvoiton Suomen MM-rallissa Jyväskylässä. Vuonna 2018 oli tuloksena kolme palkintopallisijoitusta ja MM-sarjan viides sija heti Latvalan jälkeen.

Ura jatkuu edelleen

Toyota voitti valmistajien MM-sarjan vuonna 2018 mutta Lappi siirtyi kaudeksi 2019 takaisin Citroënille, mistä vuonna 2011 aloitti MM-sarjan koluamisen. Nyt on alla Citroën C3 WRC -auto, jolla ensimmäinen kisa ajettiin 2017 Monte Carlossa. Lapin kausi 2019 sen sijaan alkoi keskeytyksellä Monte Carlon rallissa mutta sai jatkoa upealla esityksellä Ruotsin rallissa, sieltä tuloksena toinen sija. Lapin ralliura siis jatkuu ranskalaisen Sébastien Ogierin tallikaverina eli kokemusta tallilta löytyy. Kun ajokalustokin on Ogierin kahden osakilpailuvoiton ja Lapin kakkossijan myötä osoittanut kilpailukykyisyytensä ei esteitä menestykselle jatkossakaan pitäisi olla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *