Menu

Suomalaiset rallikuskit menestyvät maailmalla

Ralli on jännittävä laji, jossa kaikki maastosta ja säästä lähtien vaikuttaa suuresti itse ajosuoritukseen. Verrattuna Formula 1:een ovat lajit hyvin erilaiset. Rallissa on autossa kuljettajan mukana lisäksi myös kartanlukija, joka nimensä mukaisesti lukee karttaa ja määrittää kuljettajalle muun muassa käännösten jyrkkyyden. Kuljettaja ajaa kartanlukijan antamien ohjeiden perusteella. Kartanlukija onkin loistava esimerkki siitä, miten paljon ralli ja rata-autoilu eroavat toisistaan.

Suomalaiset ja ralli kulkevat eittämättä käsi kädessä. Maallamme on pitkä historia rallissa, ja suosiossaan se ylittää jopa muut moottoriurheilulajit, kuten Formula 1:n. Suomi onkin antanut rallimaailmaan useita huippukuskeja, jotka ovat juhlineet lukuisia maailmanmestaruuksia ja harvinaisia voittoja, kuten Pariisi-Dakar-aavikkorallin voittoa. Ralli on myös luonut kaikkien rakastaman rallinenglannin, joka tuli tunnetuksi juuri rallikuskien jäykän puhetyylin kautta.

MM-rallin ensimmäisestä, vuonna 1977 saavutetusta mestaruudesta lähtien, ovat suomalaiset voittaneet jopa 14 mestaruutta. Tästä tekee erityisen vaikuttavaa se, että suomalaisia maailmanmestareita on useita: jopa seitsemän eri kuljettajaa ovat voittaneet mestaruuden. Kaikkien voittojen yhteenlasketussa määrässä ovat suomalaiset kuljettajat toisena ainoastaan ranskalaisten perässä. Suomi on myös antanut rallille lukuisia maailmanmestareita, sillä kauden päätteeksi ovat esimerkiksi Tommi Mäkinen, Markus Grönholm, Juha Kankkunen ja Ari Vatanen nostaneet suurimman pokaalin kattoon.

Perinteisten rallikuskien lisäksi on Kimi Räikkönenkin kokeillut taitojaan rallissa. Kahden kauden aikana otti Räikkönen osaa jopa 21 ralliin, voittaen yhden etapin. Suomalaisen rallin kuningas on kiistämättä Tommi Mäkinen, jonka vaikuttavasta urasta voit lukea enemmän tämän sivuston häntä käsittelevästä artikkelista.

Rallin uranuurtajat ennen modernia MM-rallia

Mäkinen tunnetaan alkuperäisenä lentävänä suomalaisena, mistä kiittäminen on hänen lennokasta vauhtiaan. Mäkinen voitti Minillään sekä Monte Carlon että Tulppaanirallin ja hänet tunnetaan kiistatta maailman nopeimpana kuskina aktiivivuosinaan 1965-74. Mäkinen tunnetaan myös ajostaan Suomen Jyväskylän rallissa, jossa hän ajoi konepelti auki. Konepellin auetessa yritti Mäkinen katsoa ulos ikkunan kautta, mutta kypärän oli liian suuri, eikä se onnistunut. Mäkinen oli silti kyseisen erikoiskokeen kolmanneksi nopein, ja voitti samana vuonna kolmannen peräkkäisen Jyväskylän rallinsa.

Myös Hannu Mikkola on yksi rallin suomalaisista uranuurtajista. Mikkolan ura ylettyy jopa neljälle eri vuosikymmenelle, hänen kilpaillessa aktiivisesti vuodesta 1963 aina vuoteen 1993 asti. Mikkolan ura alkoi jo ennen modernin MM-rallin perustamista, minkä vuoksi Mikkolan nimeä ei löydy kaikista MM-rallin tilastoista. Ainoan maailmanmestaruutensa Mikkola voitti vuonna 1983.

Suomen kultavuosien kuljettajat

Juha Kankkunen ja Ari Vatanen ovat eittämättä Suomen tunnetuimpia rallikuljettajia. Vatanen voitti maailmanmestaruuden vuonna 1981 ja on onnistunut voittamaan haastavan Pariisi-Dakar-aavikkorallin jopa neljä kertaa. Myös Vatasen poika Max seuraa isänsä jalanjäljissä autourheilun parissa, ja ehkä hänet jonain päivänä nähdään jopa MM-rallissa.

Juha Kankkunen taas kuuluu kiistatta rallin suurimpiin mestareihin kautta aikojen. Kankkunen on voittanut mestaruuden jopa neljä kertaa, vuosina 1986, -87, -91 ja -93. Erikoista voitoista tekee vielä se, että ne on voitettu kolmen eri tallin riveissä. Siihen ei ole urallaan pystynyt kukaan muu kuljettaja. Urallaan Kankkunen osallistui jopa 162 ralliin, joista hän on voittanut 23 rallia. Kankkunen on myös äänestetty vuoden urheilijaksi, ainoastaan toisena moottoriurheilijana Keke Rosbergin jälkeen.

Kaksinkertainen maailmanmestari Marcus Grönholm

Grönholm on ajamisen lisäksi tunnettu myös värikkäistä kommenteistaan. Juuri siksi sanavalmis Grönholm on edelleen monen suosikkikuski. Kommenttiensa lisäksi on Grönholm luonnollisesti yksi Suomen kaikkien aikojen parhaimpia ja menestyksekkäimpiä kuskeja. Grönholmin aktiiviura kesti vuodesta 1999 aina vuoteen 2010 asti, ja urallaan saavutti hän yhdessä kartanlukija Timo Rautiaisen kanssa kaksi maailmanmestaruutta vuosina 2000 ja 2002. Kyseisten kausien jälkeen ovatkin ranskalaiset ajajat, Sebastien Loeb ja Ogier dominoineet maailmanmestaruustaulukoita.

Grönholm on lisäksi 30 voitollaan kaikkein eniten MM-osakilpailuvoittoja voittanut suomalainen kuljettaja. Kyseisistä voitoista jopa seitsemän on tullut kotimaan kamaralla, eli Jyväskylän MM-rallissa. Moottoriurheilu kulkee Grönholmien suvussa, sillä sekä Markuksen isä että poika ovat olleet mukana rallissa. Grönholmin isä kuitenkin menehtyi traagisesti auto-onnettomuudessa Markuksen ollessa lapsi.

Rallin nykykuskit

Suomalaisista kuskeista MM-rallia nykyään ajaa Juha-Matti Latvala aisaparinaan kartanlukija Miikka Anttila. Latvala on ajanut rallin MM-sarjasta aina vuodesta 2002 asti, ja hänellä onkin kaikista kuljettajista eniten MM-rallin startteja. Vuonna 2008 oli vuorossa manttelinvaihto, kun Latvala otti Markus Grönholmin paikan kuljettajana Fordin tallissa.

Pitkästä urastaan huolimatta ei Latvala kuitenkaan ole onnistunut nappaamaan rallin kirkkainta kruunua, eli MM-voittoa. Osakilpailuvoittoja on kuitenkin tullut useita, muun muassa Australiassa, Ruotsissa ja tietenkin Jyväskylän rallissa. Jyväskylässä voittoja on tullut peräti kolme, minkä lisäksi on Latvalalla hallussa kaksi 2. sijaa ja kaksi 3. sijaa Jyväskylästä. Useimpien starttien lisäksi pitää Latvala hallussaan myös nuorimman rallin osakilpailun voittajan titteliä. Sen hän otti haltuunsa vuonna 2008, 22-vuotiaana, voittaessaan Ruotsin rallin.

Suomalaiset kahmivat menestystä

Suomi on tarjonnut MM-rallille useita unohtumattomia kuljettajia aina ensimmäisestä kisasta lähtien. Voidaan vain toivoa, että myös jatkossa nuoret kuljettajat pitävät Suomen lippua korkealla ja tuovat kotiin rallin maailmanmestaruuksia jälleen pitkän tauon jälkeen. Suomalaisväriä ei nykyään nähdä rallin MM-sarjassa pelkästään kuljettajien muodossa, sillä Tommi Mäkinen toimii tänä päivänä Toyotan tallipäällikkönä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *